Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno Spożywczego “BASSO” Sp. z o.o.

Albumina - odcukrzone białko w proszku wysokopieniste od BASSO, to produkt stworzony z myślą o najbardziej wymagających konsumentach, którzy szukają zdrowych alternatyw bez kompromisów w kwestii jakości i smaku. Jest to idealne rozwiązanie dla osób dbających o dietę, producentów żywności funkcjonalnej i sportowej, którzy potrzebują składnika bogatego w białko, ale o obniżonej zawartości cukrów.

Produkty i usługi:
Produkcja:
Jaja w proszku
Żółtko w proszku
Białko w proszku
Białko w proszku wysokopieniste
Albumina - odcukrzone białko w proszku wysokopieniste
Masa jajowa płynna pasteryzowana
Białko płynne pasteryzowane
Żółtko płynne pasteryzowane
Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno - Spożywczego Basso Sp. z o.o. istnieje od 1991 r. Basso to firma prywatna w całości oparta na polskim kapitale. Na bazie wieloletnich i bogatych doświadczeń oraz kompleksowej wiedzy dotyczącej branży jajczarskiej w 1997 r. stworzyliśmy Zakład Przetwórstwa Jaj, który do dziś jest zlokalizowany w Gołkowicach Dolnych.

Słowa kluczowe: producent białka w proszku producent żółtka w proszku jaja w proszku producent albuminy w proszku producent jaj w proszku

Dane firmy

Adres

ul. Miejscowość 201
33-388 Gołkowice Dolne

Województwo

Małopolskie

NIP

734-197-67-34

REGON

490003674

Telefon

(18) 446 32 27

E-mail

[email protected]

Strona WWW

https://www.basso.pl/